Wil jij de Formule 1 live kijken? Op deze pagina geven we een overzicht van alle mogelijkheden om de F1 live te volgen. Je hebt namelijk best wat keuzes. Je kan de F1 live via TV, Radio, Livestream of op je mobiel volgen. Afhankelijk van je mogelijkheden zijn hier ook kosten aan verbonden. We delen hier onze beste tips om gratis of met korting de F1 live te volgen.

F1 kijken op TV bij KPN

Heb jij KPN en wil je de Formule 1 kijken? Dat kan! KPN is een leverancier van Internet, TV en Mobiele telefonie voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Via de TV Pakketten van KPN is de F1 goed te volgen. Het is mogelijk om Viaplay als bundel toe te voegen aan je abonnement bij KPN. Er zitten hier twee grote voordelen aan: de betaling wordt afgeschreven van de lopende KPN factuur. Daarnaast worden de zender van Viaplay toegevoegd aan je KPN ontvanger. Op nummer 225 kunnen KPN klanten Viaplay vinden en hier de race live kijken. Voor de additionele zenders van Viaplay met onboard beelden kunnen KPN kijkers terecht in de Viaplay app.

F1 kijken bij Ziggo

Ziggo is al jaren de thuisbasis voor F1 fans. In het verleden had Ziggo zelfs de rechten van de Formule 1 races en werden alle F1 races live uitgezonden op Ziggo Sport select. Ziggo Sport Select is de gratis sportzender voor Ziggo klanten. Momenteel worden er op Ziggo Sport Select de voorbeschouwingen en nabeschouwingen van alle F1 races uitgezonden. Daarnaast heeft Ziggo de rechten om de uitgebreide samenvatting van de F1 race uit te zenden. De echte formule 1 fan kies dus voor een combinatie van Ziggo met Viaplay zodat je niks hoeft te missen. Klik hier voor meer informatie over de Viaplay pakketten van Ziggo.

Gratis F1 kijken bij T-Mobile

Het is momenteel mogelijk om gratis naar de F1 te kijken bij T-Mobile. T-mobile heeft momenteel een hele gave actie waarbij nieuwe klanten 12 maanden gratis naar Viaplay en ESPN kunnen kijken. Dit zorgt ervoor dat je zowel gratis naar de Formule 1 als naar de Eredivisie kan kijken in het eerste jaar dat je klant bent. Voor mogelijke overstappers van Internet en TV abonnement kan dit een hele interessante aanbieding zijn. Deze actie waarbij je gratis naar de F1 kan kijken heet de Go Go Go deals en de aanbieding is hier te vinden.

F1 kijken bij Viaplay in 2023

De meest populaire manier om de Formule 1 te volgen is bij Viaplay. Viaplay is de eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland. Sinds het seizoen 2022 hebben ze deze rechten weggekocht voor de neus van Ziggo Sport. De meningen over Viaplay zijn verdeeld, dit komt voornamelijk door de haperende aanloop van het seizoen 2022. Het lijkt erop dat Viaplay momenteel de zaakjes goed op orde heeft en de uitzendingen super stabiel te kijken zijn via TV, Mobiel of livestream op je computer. De Viaplay app werkt soepel. Naast Formule 1 worden nog diverse andere series, films en premier league voetbal aangeboden bij Viaplay. De prijs van Viaplay werd helaas in 2023 verhoogd. De meest voordelige optie is om een jaarabonnement af te sluiten op Viaplay. Hierbij krijg je namelijk een forse korting op het maandbedrag: in de maand juni een jaarabonnement afsluiten voor slechts 99 euro. Klik hier om de aanbieding van Viaplay te bekijken.

kpn viaplay

F1 bij KPN Combivoordeel

Stream op je favoriete apparaten. Geniet van Formule 1, live sport en veel meer
kijk f1 bij ziggo

F1 bij Ziggo Inclusief ziggo sport select

Ontdek het unieke aanbod van live sport, films en series
kijk viaplay f1

F1 bij VIAPLAY incl premier league voetbal

Kijk nu 3 maanden live sport voor €9,99 p.m.

F1 volgen via de Radio

Sinds Viaplay bezit heeft van de F1 rechten is Grand Prix Radio erg populair geworden. Grand Prix Radio was een online radiozender dat live verslag deed van de Formule 1. De presentator en eigenaar is Olav Mol. Zijn trouwe fans keken vaak de F1 uitzending bij Viaplay maar luisterden naar het vertrouwde stemgeluid van Olav Mol via Grand Prix Radio. In 2023 heeft Viaplay ook de radiorechten opgekocht voor de F1 in Nederland. Dit maakt het onzeker op welke wijze Grand Prix Radio te beluisteren kan worden in het huidige seizoen. Voor nu lijkt het erop dat Olav Mol kan blijven uitzenden op basis van de Belgische radiorechten voor de Formule 1. Ben je op zoek naar de juiste frequentie? De Belgische Grand Prix radio is hier te beluisteren. Naast Grand Prix Radio wordt er op Radio 1 ook verslag gedaan van de Formule 1. Tijdens het radioprogramma NOS Langs de Lijn worden regelmatig updates gedeeld vanaf het circuit. In de praktijk wordt er vaak tegelijk met de Eredivisie geracet, wat zorgt voor een verknipt radioverslag van de race.