GP van Spanje op TV

Wil jij de GP van Spanje live op TV kijken? Op deze pagina vindt je meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Circuit de Barcelona-Catalunya. De GP van Spanje wordt verreden op 4 juni 2023 in Barcelona. Dit is gelegen in Spanje en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Spanje is Max Verstappen. Dit is de zevende GP van 2023.
(meer…)

Lees verderGP van Spanje op TV

GP van Monaco op TV

Wil jij de GP van Monaco live op TV kijken? Op deze pagina vindt je het F1 schema en meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Circuit de Monaco. De GP van Monaco wordt verreden op 28 mei 2023 in Monaco. Dit is gelegen in Monaco en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Monaco is Sergio Pérez. Dit is de zesde GP van 2023.
(meer…)

Lees verderGP van Monaco op TV

GP van Baku op TV

Wil jij de GP van Baku live op TV kijken? Op deze pagina vindt je meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Baku. De GP van Azerbeidzjan wordt verreden op Zondag 30 April 2023 in Bakoe. Dit is gelegen in Azerbeidzjan en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Baku is Max Verstappen. Dit is de vierde GP van 2023.
(meer…)

Lees verderGP van Baku op TV

GP van Australië op TV

Wil jij de GP van Australië live op TV kijken? Op deze pagina vindt je meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Albert Park. De GP van Australië wordt verreden op Sunday, April 02, 2023 in Melbourne. Dit is gelegen in Australië en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Australië is Charles Leclerc. Dit is de derde GP van 2023.
(meer…)

Lees verderGP van Australië op TV

GP van Saoedi Arabië op TV

Wil jij de GP van Saoedi Arabië live op TV kijken? Op deze pagina vindt je meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Jeddah Corniche Circuit. De GP van Saoedi Arabië wordt verreden op 19 maart 2023 in Djedda. Dit is gelegen in Saudi-Arabië en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Saoedi Arabië is Max Verstappen. Dit is de Tweede GP van 2023.

(meer…)

Lees verderGP van Saoedi Arabië op TV

GP van Bahrein op TV

Wil jij de GP van Bahrein live op TV kijken? Op deze pagina vindt je meer informatie over de tv uitzending en livestreams van de formule 1 race op het Bahrain International Circuit. De GP van Bahrein wordt verreden op 5 maart 2023 in Sakhir. Dit is gelegen in Bahrein en het wordt een spannend raceweekend. De laatste winnaar van de GP van Bahrein is Charles Leclerc. Dit is de Eerste GP van 2023.

(meer…)

Lees verderGP van Bahrein op TV

Testdagen F1 op TV

Wil jij meer weten of het F1 testweekend in Bahrein en deze op tv kijken? In dit artikel vertellen we wat het testweekend is en hoe je dit live kan volgen. Eind februari gaan de Formule 1-coureurs na een lange winterstop weer van start met de eerste wintertestdag van het nieuwe seizoen. In 2023 wordt deze test gehouden op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 februari op het Bahrain International Circuit, dezelfde baan waar op 5 maart ook de seizoensopener plaatsvindt. Dit is de kans voor de teams om hun nieuwe wagens voor het seizoen 2023 uit te proberen en te testen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het aantal testdagen teruggebracht tot slechts drie dagen, om kosten te besparen vanwege een beperkt aantal reglementswijzigingen. Het is mogelijk om de tests live te volgen en te zien wat de teams testen en welke aanpassingen ze maken voor het nieuwe seizoen.

(meer…)

Lees verderTestdagen F1 op TV

Hoe veilig is de Formule 1?

De auto’s vliegen met hoge snelheden over de circuits bij de formule 1 races. Je zou je afvragen, hoe veilig is de F1? Deze hoge snelheden zijn natuurlijk niet zonder risico. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een kleine stuurfout of net een kwart seconde te laat remmen kan al voor grote ongelukken zorgen met zulke snelheden. Er zijn dan ook genoeg heftige ongelukken gebeurd tijdens races of trainingen. Daarom zijn er ook veel veiligheidsmaatregelen genomen in de sport. We gaan je vertellen welke maatregelen er genomen zijn in de formule 1 om dit zoveel mogelijk te beperken.

(meer…)

Lees verderHoe veilig is de Formule 1?

Hoe werkt de kwalificatie bij de Formule 1?

Het raceweekend van de formule 1 is in totaal verspreid over 3 dagen. Op vrijdag kun je de vrije trainingen bekijken, op zaterdag een vrije training en de kwalificatie en op zondag kijken we vol spanning naar de race. De kwalificatie is voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk, aangezien het uit verschillende rondes bestaat, waarbij elke ronde zijn eigen regels heeft. We gaan je alles over de kwalificatie tijdens een formule 1 weekend vertellen! 

(meer…)

Lees verderHoe werkt de kwalificatie bij de Formule 1?

Formule 1 kalender 2023

De formule 1 kalender van 2023 is bekend en er gaan wat veranderingen plaats vinden. Ook gaan we wat nieuwe namen voorbij zien komen op de grid. Genoeg om naar uit te kijken dus! Komend jaar is er een recordaantal aan races, namelijk maar liefst 24 races. We nemen de races en nieuwe coureurs met je door.

(meer…)

Lees verderFormule 1 kalender 2023